- en debatklub, der tør udfordre.

Kaféens Unge Voksne er en debatgruppe for unge mellem 18 og 35 år, som har lyst til at blive udfordret gennem aktiviteter, teater, diskussioner og meget mere. Det foregår foregår 1-2 aftener hver måned og der er både mulighed for at komme fast og for at plukke nogle af aftenerne ud. Aktiviteterne har en max. pris på 100 kr. per pers. per gang men mange er gratis.

Vi har en styringsgruppe, som planlægger aftenerne, og her er mulighed for at få et ekstra fællesskab ved at være med i den. Har du et forslag til en aktivitet, fx. diskussionsaften, en svedhytte-tur, en teater-oplevelse eller alt andet mellem himmel og jord er du velkommen til at blive en del af det. Kontakt styregruppen til én af aftenerne.

Se de enkelte begivenheder i Det sker i Hovedforeningen på Facebook.